kabinescooter

Der er mange fordele ved at eje en kabinescooter

Der er mange fordele ved at eje en kabinescooter

editorial

Dog medgiver vi gerne, at den måske ikke er den smarteste at blive set i i den forstand, at det jo ikke ligefrem er en øse – hvis man dårligt kan kalde den sådan – der får folks hoveder til at vænne sig i benovelse, men nok nærmere for at være imponeret over, hvor diminutiv den er.

Men det er jo blandt andet en af de smarte fordele ved sådan en kabinescooter, for lad os lave det tankeeksperiment, at du har brug for en kabinescooter på Bornholm, fordi du bor i Rønne som eksempel.

Du har ikke brug for at komme meget rundt ellers på øen, men du vil alligevel gerne være uafhængig af den offentlige transport, men ellers kommer de fleste andre mennesker og besøger dig, så du skal sjældent over til resten af landet.

Men du vil gerne komme lidt omkring i et køretøj, hvor der er plads til dig og nogle varer, og hvor du kan sidde i tørvejr.

Så er sådan en kabinescooter meget fordelagtig at have, og hvis du heller ikke kører så meget rundt i den alligevel, så kan du spare mange penge på kørslen med den.

Desuden er den nem at komme omkring med, meget manøvredygtig, og du kan få plads til at parkere den i langt de fleste gader og stræder – som du samtidig kan komme let omkring i, da din kabinescooter ikke fylder så meget.

Derfor er den god at bruge, når du både skal ud at lave et kort indkøb, eller hvis du vil køre byen rundt på tur, men der er heller ikke noget til hinder for, at du heller ikke kan bruge den til at køre nogle længere ture.

Vi håber, at denne beskrivelse også kan oversættes til at blive brugt andre steder i landet, for det er sådan set meningen med artiklen, men vi slår lige regionalt ned et sted i landet som bærende eksempel.