Tandtekniker

Der skal nok lige lægges penge til side til en tandtekniker

Der skal nok lige lægges penge til side til en tandtekniker

editorial

De fleste af os kender det med, at vi skal til tandlæge, og så har vi egentlig ikke tandlægeskræk – vi er mere ræd for, hvad vi ender med at skulle betale for det besøg.

Man håber lidt på, at man kan nøjes med en tandrensning, men hvis man er ude i at få ordnet nogle huller eller få trukket tænder ud, så ved man også godt, at beløbet kommer til at være deroppe.

Så kan man have tegnet en egenforsikring, hvis man ved, at det kommer på tale mange gange, at man skal til tandlægen og have ordnet nogle ting med gebisset – hvis man har råd til den slags – men der kommer som regel også noget egenbetaling på her.

Skal man så ligefrem have indsat en protese hos en tandtekniker eller lignende, så kommer det heller ikke til at være en billig fornøjelse.

Der skal være råd til den tandtekniker

Som du kan se på en enkelt prisliste, hvis du kigger lidt rundt på siden, så vil du kunne se, at de ydelser, man kan få hos en dygtig og ferme tandtekniker, ikke ligefrem er noget, som der ligger i den billige ende.

Det er ikke fordi, at denne tandtekniker er ude på at flænse dig for alle dine penge, men det er simpelthen bare i det prisleje, som den slags ydelser ligger, og det her er faktisk helt retfærdige priser.

Hvis det så bliver en større omgang med service hos den tandtekniker, så kan det komme til at løbe op i en del, specielt hvis det også kommer til at forløbe over længere tid, og der skal laves en del ved de tænder.

Så ved man på forhånd, at det kommer til at blive gentagende besøg dette sted, så bør man lægge en strategi for, hvordan man betaler disse omkostninger.