Ny emalje badekar pris

Derfor er genbrug altid en god idé

Derfor er genbrug altid en god idé

editorial

Der er i dag stort fokus på at træffe bæredygtige beslutninger, der gavner både dig selv og miljøet. Det indebærer bl.a. genbrug, hvilket også er smart for dig, der gerne vil skabe et unikt look og spare penge samtidig. Med kreativitet og lidt albuefedt kan du give dine gamle møbler nyt liv. Og det bedste af det hele er, at det stort set ikke koster noget! Læs med og bliv inspireret.

 

image

 

Maling skaber nyt liv

Vores første og bedste råd er simpelt, men ikke desto mindre brugbart, nemlig maling. Når du maler med friske farver, får du dine forældede møbler til at se helt nye ud igen. Du behøver ikke at være kunstner og det er ikke så kompliceret; du skal bare smække noget maling på i den farve, du kan lide, og du oplever en øjeblikkelig tilfredsstillelse!

Du sparer altså penge, da du ikke skal ud og købe nye møbler og samtidig kan du give dine møbler lige præcis den finish, som du ønsker. Du træffer desuden en bæredygtig beslutning, når du vælger at genbruge dine møbler frem for at købe nye.

Badekarret

Vi ved, at vi går i en anden retning, når vi pludselig springer over til badekarret. Men, der er ingen tvivl om, at badeværelset ofte er en af de dyreste poster i renoveringen og der er derfor mange, der gerne vil have råd til, hvordan man kan spare penge, hvis det er muligt – og det er det.

Hvis dit badekar er blevet gammelt og slidt at se på og er begyndt at revne i emaljen, så behøver du ikke skrotte det og købe et nyt. Du kan i stedet vælge at få det malet, så det får en ny emalje. Du ender med et smukt resultat, hvor badekarret ser nyt ud. Du kan læse mere om mulighederne for maling af dit badekar her: https://emaljespecialisten.dk/.