Epoxy Resin

Derfor skal du forkæle din båd med epoxy resin

Derfor skal du forkæle din båd med epoxy resin

editorial

Måske har du hørt om epoxy resin før? Det er et produkt, der er meget populært at bruge til mange forskellige ting. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor du skal bruge epoxy resin til din båd. 

Epoxy resin er kort sagt en superlim, der minder om harpiks, men som er enormt kraftig. Den kan lappe alle huller eller revner – og få det til at se pænt ud! Derudover er det et produkt, som kan bruges på alverdens materialer. 

Du kan bruge epoxy resin til både store og små projekter. Mange bruger det til hobbyprojekter, som eksempelvis når de laver smykker eller andet kreativt. Andre bruger det meget til decideret at reparere eller lappe noget sammen – som eksempelvis en revne på træet i båden. 

Det man i hvert fald kan understrege, er at epoxy resin er tæt på at være et mirakelmiddel. Det er brugervenligt og så kan det næsten få alle huller og revner til at forsvinde. 

Med epoxy resin kan din båd se ud som ny igen

Hvis du er bådejer, så ved du formentlig allerede godt hvor meget arbejde det indebære. Der går mange timer med pleje, vedligeholdelse og reparationer, når man ejer en båd. Selvom at man siger at en båd er den største frihed, så kræver det en ordentlig portion arbejde oveni.

Derfor er det altid så fantastisk, når man finder et produkt som bare virker. Det må man sige, at epoxy resin gør. Derfor er det også at finde hos mange bådejere. Der kan komme mange skrammer, revner og huller på en båd, fordi den bliver udsat for en del. 

Epoxy resin kan lappe stort set alle materialer, så overfladerne igen ser helt nye ud. Hvis du har nogle små ting på båden, eller større ting for den sags skyld, som du ikke har vidst hvordan du skulle få til at se godt ud igen, så giv dig i kast med epoxy resin. Det er ikke for sjov, at folk omtaler det som et mirakelmiddel.