notesbog

Det er altid sjovt at finde en gammel notesbog

Det er altid sjovt at finde en gammel notesbog

editorial

I sin tid havde du købt et par notesbøger fra en onlineforretning, fordi du skulle skrive en masse informationer ned i løbet af dagen.Det kunne være i forbindelse med dit studie, eller hvis du nu var journalist, der skulle ud at observere noget eller stenografere et interview.

Måske fik du udleveret selvsamme type bøger fra dit arbejde, fordi det var en del af firmapakken, når man blev ansat, og så var det op til en selv, om man havde brug for dem eller ej.

Så brugte man dem måske heftigt, mens man arbejdede, eller man havde ikke behov for dem eller endte med at bruge dem derhjemme i stedet.

Det kan også have været i forbindelse med noget terapi, hvor man fik til opgave at skrive nogle bestemt ting ned i en notesbog som et led i en øvelse.

Eller man benyttede sådan en notesbog som en dagbog, fordi man bare skrev små sætninger ned, digte og betragtninger, end man havde brug for en hel dagbog til den slags.

Indholdet i de notesbøger kan være sjovt at finde frem igen

Nogle gange smed man måske bare de notesbøger ud, når de var fyldt op, fordi man så skulle bruge nogle nye, og der stod ikke noget vigtigt som sådan i dem, eller informationerne ikke var aktuelle længere.

Måske makulerede man bøgerne for at være på den sikre side, at andre ikke skulle finde ud af, hvad der stod i dem – eller man brændte dem ligefrem.

Men nogle gange kan man stå med sådan en notesbog og tænke, at den egentlig hjalp en gennem en svær periode eller bare har spændende ting i sig, så man vælger at gemme dem.

Så kan man glemme næsten alt om dem, indtil de dukker uventet op igen.

Her kan man så genlæse ens tanker og betragtninger, og man kan sætte dem i relief til, hvor man stå nu i livet.

Den slags kan hjælpe en en del.