lingeri

Det sexede lingeri: Derfor elsker vi det!

Det sexede lingeri: Derfor elsker vi det!

editorial

Hvad er der med lingeri, som bare gør det så umanerligt sexet og tiltrækkende?

Nogle gange kommer man til kort med ordene, så hvis man vil have nogle billeder, der siger mere end tusinde ord, så du selv kan sætte dine egne ord på det, så kan du jo bare kigge her: https://www.love-lingeri.dk/special-lingeri

Faktisk skal den underliggende forklaring ligge i et historiske perspektiv, og det forklarer måske også lidt, hvorfor lingeri er så pokkers in, på mode og stadig moderne for mange mennesker.

Skal manden forkæle konen, så køber han noget frækt lingeri til hende, men hun kan også købe noget lingeri til sig selv, som i lige så høj grad er ment som en gave til ham.

For det er jo som at se en gave, der er næsten pakket op, så man er ret sikker på, hvad man er ved at få, men der er lige det sidste stykke, der mangler at blive fjernet, så man er helt sikker på, hvad man har med at gøre.

Men det skal også ses i den store forandring, der på kort tid skete med det undertøj, som kvinder havde på før i tiden og frem til nu.

Tidligere var kvinder godt dækket til, så bare den mindste hudafsløring kunne sende blodtrykket højt op for hårdtprøvede interessenter.

Senere kom badedragten til, der dækkede hele kroppen mere eller mindre, og der var reguleringer med, hvor meget man måtte vise.

Mange mente, at nu kunne det da ikke blive mere vovet, men med ét kom bikinien til, som sammen med stilen fra korsettet blev stilen, som skabte lingeri.

Dette, kombineret med det fornyede seksuelle frisind og nemmere distribution af medier, gjorde, at man faktisk lidt kunne se på letpåklædte kvinder i lingeri i modemagasiner som den første form for porno.

Den slags ligger jo stadig fremme i de fleste hjem, som helst små børn kan komme til at bladre i, før de kan finde rundt på nettet.

Derfor bliver dette lingeri stadig udgangspunktet for meget frækt tøj og hud for mange mennesker.