gulv

Dig og dit gulv - sådan passer I godt sammen

Dig og dit gulv - sådan passer I godt sammen

editorial

Som jyde kan du som det første få lyst til at få et andet gulv lagt, så lad os starte fra begyndelsen og sige, at du skal have ny gulvbelægning i århus.

Hvad er det så for nogle ting, du skal overveje her udover prisen i det budget og prisgrænse, hvor du har råd til det?

Du skal tænke over, hvad det skal være for en form for gulvbelægning: 

– Skal gulvet være af træ?
– Ønsker du et gulv af beton eller cement?
– Måske et gulv, der ligner materiale af træ, men som er noget helt andet?

Eller et helt fjerde, femte og så videre…

Det kan være svært at vælge, hvorfor man måske skal tale med en professionel gulvlægger om, hvad man egentlig ønsker af materiale, farve og lys i lokalet i ens hjem.

Denne gulvlægger kan så forklare og fortælle dig noget om, hvad man gør for at vedligeholde vedligeholde gulvet, hvor lang tid det tager at lægge, hvad man skal gøre for at passe på det og videre.

Man kan jo sige, at for eksempel et trægulv er blevet populært igen, men det kan kræve en del løbende gulvafslibninger, mens det er ofte hurtigere at støbe et gulv og lade det passe sig selv, så længe det foregår i stueetagen.

Så kan dette beton-gulv også holde til en del, og det er lige til at få lagt gulvvarme først, men skulle der så gå noget galt med gulvet, så vil det kræve en del at fikse, hvor man jo som nævnt bare kan give ens trægulv en træafslibning.

Men generelt skal man også tænke på, hvor meget tid man har til at gøre gulvet rent i hverdagen, og om man skal have en del møbler på det, gulvtæpper og videre.

For man kan jo forblinde sig i et bestemt gulv, men er det virkelig dét, som man ønsker at have i længden?