Gulvafslibning Gladsaxe

Din bolig bliver mere værd med en gulvafslibning Gladsaxe

Din bolig bliver mere værd med en gulvafslibning Gladsaxe

editorial

Flotte trægulve af lange, fejlfri planker eller smukke og dekorative parketter er et stort aktiv for en hvilken som helst bolig. Uanset om du er den glade ejer af et hus eller en lejlighed, som er beklædt med et intakt trægulv, hvis træværk er sundt og ikke præget af alvorlige skader, kan du regne dig selv som blandt de heldige. Der bliver nemlig længere og længere imellem boliger med originale trægulve, som er velholdte og ikke har lidt større skade end almindelig daglig slid gennem årene. Derfor bør du værne om dit trægulv – for det kan faktisk føre økonomisk værdi til din bolig, den dag du skal sælge.

Et nyslebet trægulv kan komme til at stå som nyt

Hvis du går i tanker om at sælge inden for den nærmeste fremtid, har du sikkert overvejet at få frisket boligen op. Det er altid en god idé at få sit hus eller sin lejlighed til at fremstå fra sin absolut bedste side forud for diverse fremvisninger og åbent hus arrangementer. Lidt frisk maling på vægge, lofter, paneler, dørkarme og vinduesrammer kan gøre underværker – og køkken og bad skal selvfølgelig fremstå hygiejniske og pletfri.

Er dit gulv mærket af årevis af slid, men ellers sundt og intakt, bør du overveje en billig gulvafslibning. En gulvafslibning kan gøre en kæmpe forskel, idet alle de overfladiske skønhedspletter slibes bort. Dette gælder både pletter fra spildte væsker, som er suget ind i træværkets fibre, nedtrådt støv, som har indlejret sig i gulvets overflade og i revnerne mellem gulvbrædderne, og misfarvninger fra solfalming, som særligt optræder der, hvor lysindfaldet er stærkest. Et trægulv vil samtidig blive flere toner lysere ved en gulvafslibning, hvilket også bidrager til boligens samlede udtryk.

Du kan finde din lokale gulvmand online på gkservice.dk, hvor du kan få et gratis og uforpligtende tilbud på en professionel gulvafslibning.