cupping

Dine smerter fjernes her

Dine smerter fjernes her

editorial

Er du øm eller oplever smerter? Har du prøvet de åbenlyse metoder til lindring, men det var uden held? Så prøv cupping! Cupping er medicinal smertelindring, der ved hjælp af lokal sugning af huden skal forbedre blodkredsløbet i kroppen, samt helbrede muskelømhed og -smerter. Det kan lyde skræmmende, at ens krop skal suges af små kopper, men det er en mild oplevelse.

Du vil altså slet ikke opleve en ubehagelig smerte, der vil øge en frygt til metoden – tværtimod.

Metoden er anderledes, og det kan anses som en omvendt massage, idet huden trækkes ud fremfor at trykkes ned. Koppen sættes bestemte steder på kroppen, som matcher smerteområderne hos patienten.

Selve sessionen udføres, når vakuum opstår i kopperne, og de dermed kan sættes stramt fast på huden. Vakuum opstår ofte med en pumpe eller ved flammer under koppen. Ingen af disse skal findes farlige. 

Så du skal da prøve dette! Du bør få en behandling hos LacuhrAkupunktur, som udfører cupping i Albertslund.

Beroligende og erfaren specialist

LacuhrAkupunktur er specialiseret i kinesisk medicin, der udover cupping inkluderer akupunktur. Som erfaren akupunktør og cupping ekspert, finder du Helle Lacuhr. Hun er uddannet sygeplejerske, samt kinesisk akupunktør – hendes passion ligger her ved de kinesiske metoder. Hendes klinik er bygget op af disse mange, effektive behandlingstyper, som hun udøver.

Særlig påpasselig 

Ved en cupping behandling hos LacuhrAkupunktur, vil du i første øjeblik opleve en ro og en sikkerhed hos akupunktøren. Du skal ikke være i uro, da hun udfører dette som en del af sin ekspertise, og er meget opmærksom på dine behov og tanker om behandlingen. Det vil derfor foregå stille og roligt, hvor du ikke skal være bange for at sige til, hvis du har nogle spørgsmål til sessionen. 

Så har du smerter i kroppen, som du ønsker fjernet nu? Så kontakt Lacuhr Akupunktur i dag! Du vil ikke fortryde det.