lyskæder

Drømmer du også om den helt rigtige hyggebelysning? Så indret med lyskæder!  

Drømmer du også om den helt rigtige hyggebelysning? Så indret med lyskæder!  

editorial

Prikken over i’et i alle rum 

Lyskæder giver ikke blot den helt rigtige hyggebelysning, men kan samtidig være prikken over i’et på indretningen i alle hjem. Du kender sikkert godt følelsen af, at der stadig mangler et eller andet i din indretning, selvom du allerede har indkøbt pæne møbler, plakater og diverse pynteting. Dette problem kan du fordelagtigt løse med en lyskæde, fordi den varme og hyggelige belysning kan være med til at skabe den helt rigtige stemning, i ethvert rum.

Lyskæder kan du både anvende som et supplement til belysningen indendørs, såsom i stuen eller soveværelset, men kan også bruges som hovedbelysningen udendørs, eksempelvis på altanen, terrassen eller i haven. Fordelen ved at indrette sig med lyskæder er, at de hverken fylder meget og er fleksible at flytte rundt på, samtidig med at de er funktionelle og hyggelige. Lyskædens fleksibilitet gør, at du kan hænge den op i hjemmet efter behov, præcis når du ønsker den helt rigtige stemningsbelysning.

Lyskæders stemningsbelysning kan bruges til alle festlige lejligheder 

Hvis du er på udkig efter den helt rigtige stemningsbelysning og hygge, findes der massevis af varianter, til enhver smag. Rent dekorativt kan du anvende lyskæden til at skabe rammerne for det helt rigtige æstetiske udtryk, omend til et glas hvidvin på terrassen eller en hyggelig film i sengen. 

I vintermånederne kan en lyskæde skabe hygge i havens træer, rundt om husets tag eller ved hoveddøren. På denne måde kan du skabe en varm og indbydende stemning, der både er skøn at komme hjem til efter en lang arbejdsdag, men som også er hyggelig for dine naboer og andre forbipasserende at kigge på. Hvis det skal være rigtig festligt, findes der lyskæder som der kan blinke og skifte farver, der kan sætte gang i dansegulvet til studentergildet, konfirmationen eller den årlige vejfest.