belægning

Drømmer du om ny terrasse?

Drømmer du om ny terrasse?

editorial

Skal græsplænen skiftes ud med en lækker terrasse? Eller vil du have fornyet din nuværende terrasse? Måske er du flyttet i en ny bolig, hvor terrassen trænger til en kærlig hånd? En stor og lækker terrasse er skøn at have om sommeren, hvor den kan være familiens samlingspunkt. Der er mange muligheder, når det kommer til at få anlagt en ny terrasse. Det vigtigste er at finde en god og dygtig anlægsgartner til opgaven.

Belægning af terrasse? Hvad skal jeg overveje?

Der er flere ting, du skal tænke over, når du skal have anlagt en ny terrasse. Det er blandt andet:

– Hvilken type sten/fliser skal der bruges?

– Hvor stor skal terrassen være?

– Hvor skal terrassen være?

– Hvad må det koste?

Når du har fundet en anlægsgartner, kan det være en god idé at sætte jer ned sammen. Anlægsgartneren kan helt sikkert give dig nogle gode råd og komme med forslag til materialer, som passer til dit budget. 

Anlægsgartner Weiss hjælper dig godt på vej

Anlægsgartner Weiss kan lidt af hvert! De kan f.eks. udføre utrolig flot belægning af terrasse. Firmaet har en hel del års erfaring inden for både det grønne og det grå. De kan derfor tilbyde utrolig mange forskellige typer terrasser.

Du kan faktisk få det, lige som du vil have det hos Anlægsgartner Weiss!

De udfører både dit drømmeprojekt om en helt ny terrasse eller dit ønske om at få den gamle terrasse til at tage sig godt ud igen. Den kan nemlig godt blive lidt kedelig med årene, idet fliserne kan synke ned eller revne. Hos Anlægsgartner Weiss kan der altid tages hensyn til udseendet på den gamle terrasse. Så du får helt samme resultat, dog udført med professionelt håndværk.

Så din terrasse får en lang levetid! 

Vil du gerne have lavet belægning til din nye drømmeterrasse? Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud hos Anlægsgartner Weiss på belægning af terrasse.