videoproduktion

Elementer af videoproduktion, man kan få lavet

Elementer af videoproduktion, man kan få lavet

editorial

En videoproduktion kan man selv stå for, men ønsker man det bedste resultat, så skal man overlade den tjans til de mere professionelle, såsom her: https://www.jacobpelle.com/

For det er lidt ligesom den moderne tendens med, at fordi folk er blevet i stand til at tage billeder med deres telefoner, så tror de alle sammen, at de pludselig er blevet fotografer.

På samme måde kan disse smartphones også bruges til at lave små videoer med, hvor man kan sende dem live helt uredigeret, eller man kan nørkle med dem bagefter, hvor man klipper i dem, lægger effekter på og meget mere.

Men tror man så virkelig, at man er blevet den næste Chris Nolan, fordi man sidder med sådan et lille aggregat og hækler en lille videosnas sammen på telefonen?

Næppe. Den slags kræver gode programmer, fornemt software, kendskab til klippeteknik, redigering og meget andet, som de færreste moderne telefoner kan yde en.

Selv hvis vi antager, at det er en video, der ikke kræver instruering eller manus, men hvor man bare har filmet nogle hyggelige optagelser af nogle omgivelser, så yder man stadigvæk optagelserne den største respekt ved at få dem ordnet hos en professionel.

Dette sker i sandhed, hvis man agter at bruge denne video til noget eller vise den til andre.

Desuden er en telefon begrænset af sin kapacitet, hvor det moderne videoudstyr og en person eller flok, der har forstand på videoredigering, effekter, undertekster, rulletekster og meget mere kan skabe flottere resultater end dig.

Folk forestiller sig dog, at den slags mennesker ikke gider arbejde med hjemmeoptagelser, men kun med professionelle TV-optagelser, film og videre.

Disse mennesker skal dog også leve, og der er sæsoner, hvor der er meget arbejde i den branche, og hvor der ikke er så meget arbejde.

Deres kærlighed til håndværket gør også, at de vil arbejde hårdt for selv den mindst videooptagelse.