Emaljering af badekar

Emaljering af badekar - når du vil behold det gamle badekar

Emaljering af badekar - når du vil behold det gamle badekar

Står du som nybagt ejer af et hus eller en lejlighed, som trænger til en enorm opfriskning før du kan kalde boligen for et hjem? Så har du sikkert allerede lagt planer for renovering af boligen. De fleste mennesker vil gerne have ordnet såvel vægge, lofter og gulve som have foretaget udskiftninger i køkken og badeværelse. Det er altid rart at kunne sætte sit eget personlige præg på boligen, og samtidig udslette alle spor af den forrige ejer.

Bevar det gamle badekar – det betaler sig

Måske skal hele badeværelset udsættes for en gennemgribende renovering. Mange badeværelser af ældre dato opfylder ikke de nutidige krav til eksempelvis vådrumssikring – og det er også en god idé at få en professionel vvs’er til at tage et kig på afløbene og rørene i der hele taget. Og her er det, at mange boligejere i samme åndedrag vælger at skille sig af med det gamle slidte badekar, eventuelt til fordel for en mere strømlinet og plads besparende bruseniche.

Men det er faktisk synd. Et rummeligt badekar kan danne rammen om mangen afslappende wellness oplevelse. For den unge småbørns familie er et badekar langt mere end luksus – det kan bruges til badning af de små, som nok vil foretrække et rummeligt badekar frem for en balje i en smal bruseniche, samt til iblødsætning af større mængder tøj. Og så er det faktisk forbundet med relativt store omkostninger samt et vist tidsforbrug at skille sig af med et badekar.

Emaljering af badekar – den billige løsning

I stedet kan du vælge at beholde badekarret, og få det frisket op med en ny emalje. Når et badekar bliver slidt, er det som oftest overfladisk slid på emaljen – og dette kan en dygtig badekarsmaler i løbet af få timer råde bod på. Du kan læse mere om emaljering af badekar på https://emaljering-af-badekar.dk/emaljering-af-badekar/