kabelbakker

En hurtig guide til at lave kabelbakker selv

En hurtig guide til at lave kabelbakker selv

editorial

Kender du det, at du ser noget til salg i et byggemarked eller spotter en del reklamer for det, og så tænker du, at du da bestemt kunne gøre det selv!

Det er set mange gange før, og mange mennesker har tænkt det før dig, og det opstår især ved, at man ser prisen på den givne vare, hvorefter man seriøst overvejer, om man ikke kunne fremskaffe sådan en selv med de remedier, man har derhjemme.

Den pris skal man tænke på, er blevet sat ud fra, at den skal tjene sig selv hjem igen; bagmændene skal have noget for den, butikken skal få udbytte af den, og producenterne skal også have en sjat af kagen.

Så er der selvfølgelig også de gange, hvor man skruer prisen lidt højere op, fordi den givne vare er af en bestemt type model, men ellers er der en god forklaring på, hvorfor noget kan være dyrt at anskaffe.

Se, der er jo også stor forskel på, om man vil forsøge sig med at lave en højstryktspuler derhjemme, eller om man vil forsøge sig med at lave kabelbakker.

For kabelbakker kommer i mange former og faconer, og ofte kan de laves med mange forskellige redskaber, som selv folk med et mindre hjemme-værksted ligger inde med.

Sådan en spuler-maskine kræver jo mekanik af en bestemt art, som man ikke kan være lige så fri omkring for eksempel.

Kabelbakken kan man for eksempel lave ved at samle dem ind i nogle lister, man ellers plejer at bruge ved paneler. Det kan så være ved at samle dem ind i listerne eller samle dem langs listerne.

Selv et gammelt PVC-rør kan også bruges til den slags, og er man virkelig i kneb med midlerne, så kan noget så simpelt som noget GAFFA-tape også gøre det ud for en hurtig løsning til kabelbakker.