Borderlands 3

En mindre indføring i universet, der er Borderlands 3

En mindre indføring i universet, der er Borderlands 3

editorial

Borderlands 3 er just det seneste udspil i række af de spil, der netop går under titlen “Borderlands”, og som du nok kan gætte ud fra titlen, så er dette spil det tredje i rækken.

Men faktisk er dette en sandhed med modifikationer, for man kan sige, at det er det tredje hovedspil i rækken, men som man oplever med mere moderne spil, end man gjorde tidligere, så er der også kommet afstikkere og modifikationer til spillene, som man så kan kombinere med de eksisterende spil.

Før i tiden var man mere låst fast på, at når der var udkommet et spil, som var færdigudviklet, så var man låst fast med det på godt og ondt. Man kunne elske det, men der kunne også være ting, der irriterede en, som man så kunne håbe, blev fikset til næste udgivelse.

Men selve udgivelsen i sig selv var der ikke meget at gøre ved, da den ofte var bundet op på statiske spillemaskiner.

Nu om dage er disse spillemaskiner koblet op på nettet, hvilket – af gode grunde – også gælder computere.

Så når spiludviklerne opdagede, at der var større eller mindre fejl, som deciderede ødelagde spiloplevelsen, så kunne de udsende en mindre opdatering af spillet, som man så kunne installere i ens spil.

Men hvad er Borderlands?

Borderlands er et skydespil, som bliver set fra ens synsvinkel, men det skønne ved dette og Borderlands 3 er, at man ikke er låst fast til en bestemt rute at følge, som man skulle i tidligere skydespil grundet begrænsninger ved udviklingen af spillene.

Her har man sådan en åben verden, hvor man selv kan bestemme, hvilken retning man skal gå i.

Det første Borderlands udkom i 2009, og dengang gik man nok stadig ned i spilbutikkerne og købte en fysisk kopi af spillet eller fik den sendt hjem.

Med dette spil kan du få en såkaldt Borderlands 3 key, som gør, at du kan installere spillet direkte ved at hente det over nettet den dag, som det udkommer.

Lettere kan det ikke blive.