reklameflag

Er der problemer med dit reklameflag?

Er der problemer med dit reklameflag?

editorial

Problemer med ens reklameflag kan allerede opstå i starten, for når man har fundet er firma – såsom https://signmanager.dk/reklameflag/ – der står for at lave den slags flag, så skal man være sikker på, at det kommer til at se ud fysisk, som man har forestillet sig og set digitalt.

Firmaet kan jo sagtens have brugt det efter dine præcise specifikationer, men resultatet ligner måske ikke, hvad du havde forestillet dig, fordi du ikke havde kommunikeret tydeligt ud, hvad du ville have, eller du forventede nogle ting, som du troede, der var givet på forhånd.

Det er jo surt at stå med et færdigt resultat, som man må tage til takke med eller afskrive, fordi man skal lave en bestilling på et nyt – specielt hvis man har fået fremstillet mange af det samme flag!

Men der kan også opstå problemer efterfølgende, når man bruger sådan et reklameflag både udenfor og indenfor.

image

Se og tjek løbende efter det reklameflag

Et eksempel kan jo være, hvis man bruger det udenfor, at der er kommet fuglelort på det, insekterne har bidt huller i det, eller det er bare blevet beskidt og slidt af vind og vejr.

Derfor skal man løbende holde øje med det og pakke det sammen, når man ikke bruger det.

Når man så lægger det til side, så skal man også se efter, at man ikke folder det forkert sammen, så det kan få rifter eller på anden måde gå i stykker.

På den måde kan man også risikere, hvis man pakkede det forkert sammen, at man kommer til at ødelægge det, når man pakker det ud igen.

Selv indenfor kan der opstå problemer, såsom at det har tendens til at vælte, hvis det ikke har den rette støtte, eller det er falmet med tiden og ikke ser kønt ud længere.

Måske er det på tide at opgradere det reklameflag.