Galvaniseret bord

Et galvaniseret bord er både en prydelse og en æstetisk tilføjelse

Et galvaniseret bord er både en prydelse og en æstetisk tilføjelse

editorial

Et galvaniseret bord er ikke ligefrem noget, man har stående indenfor, selvom man da slet ikke skal udelukke, at man kan gøre dette, da det jo er op til en selv, hvis man har købt sådan et bord, hvad man gør ved det.

Det er dog sjældent noget, som man ser opstillet indenfor, da man mest ser den slags indkøbt til parker, udendørsarealer med videre, men man kan da have dem stående under et halvtag eller i en større udestue, hvor man kan bruge det som et rekreationsområde for medarbejdere, der skal holde en pause, eller når folk på tur skal have en pause i det offentlige rum.

Men sådan nogle galvaniserede borde kan man sådan set også sagtens have derhjemme, hvor man så oftest bruger dem på terrasser, tagterrasser med videre.

Og så ser galvaniserede borde også flotte ud!

Tidligere brugte man – og det sker stadig nogle steder – træmøbler udendørs, men hvis man ikke huskede at give dem træbeskyttelse, så ville de hurtigt forgå.

Og den proces skulle gentages hyppigt, hvis man ville have det optimale ud af den slags havemøbler og kunne bruge dem længe.

Derfor skulle man også holde rigeligt øje med dem, når man satte dem væk for sæsonen.

Men det smarte ved galvaniserede borde er blandt andet, at de jo netop qua navnet er beskyttet mod rust, så de i gavn af sig selv kan holde længe.

Bevares, man skal da også holde øje med disse borde, hvis de skal holde længe, men det kræver en mindre indsats gennemsnitligt, end hvis man skulle gøre det med træborde.

Desuden kan man også få disse galvaniserede borde i forskellige størrelser, hvor der ofte er stole eller bænke med, så man kan få nogle, der passer til lige ens præcise behov.

Vælg nogle allerede i dag.