terrassedøre

Et mere luftigt hjem med terrassedøre

Et mere luftigt hjem med terrassedøre

editorial

Hvis dine vinduer og døre i din bolig er slidte, så kan det godt trække den generelle opfattelse af boligens stand ned, når folk kigger på dit hjem. Men der skal heldigvis ikke meget til for at ændre på den opfattelse, og når du er i gang med at skifte ud, kan du overveje, om du vil have mere lys ind i din bolig ved brug af terressedøre.

Bor du med virkelig gamle originale vinduer og døre, der er skabt til at holde i en livstid, så er det vigtigt, at du vedligeholder dem og plejer dem gennem årene. Gør du ikke det, kan der komme et punkt, hvor de ikke længere står til at redde. Det samme sker for nyere producerede vinduer og døre, der ikke er lavet til at holde helt så længe. På et tidspunkt er det på tide at skifte ud.

Du kan sikkert godt selv se, hvornår det er nødvendigt at skifte dine gamle vinduer og døre ud. De er nedslidte og måske rådne og utætte. Er de det, så bør du overveje at gøre noget – for dit hus sundhed og for at sikre dig, at resten af boligen ikke går i forfald.

Skab et nyt udtryk og et sundere hjem

Det er en stor udskrivning at skifte vinduer og døre i en bolig, og derfor skal du også planlægge godt og tænke dig om, når du skal købe ind til den store istandsættelse.

Du bør overveje, om du skal have præcis det samme udtryk, som du har lige nu, eller om noget andet vil være bedre. Er der nogle af vinduerne, der skal være større eller skal de have sprosser, fordi det passer bedre til huset? Du kan også tænke over, om der er steder i boligen, du gerne vil åbne mere op – for er der det, så er det nu, du har muligheden.

Du kan eksempelvis få terrassedøre med større vinduespartier, så der kommer mere lys ind, og det samme kan du gøre ved dine vinduer. Du kan få lavet større vinduer eller terrassedøre, end du har nu, og dermed også få lyset til at strømme mere ind. 

Der er mange unikke og sjove muligheder, du bør overveje, nu du alligevel er i gang med at ændre på husets udseende. Hvis du vil have mere inspiration eller vide mere, så kig med her: https://klarvinduer.dk/dore/terrassedore