hegnsopgaver

Et solidt hegn om din grund beskytter din skov

Et solidt hegn om din grund beskytter din skov

editorial

Har du en skov, som du gerne vil holde privat, kan det være nødvendigt for dig, at du hegner den ind. Det kan være svært for almindelige mennesker at se, hvornår en skov er privat, og hvornår den ikke er.

Det betyder, at de vil blive ved med at færdes der, selvom du måske har sat skilte op. Der er også nogle, der helt vil blæse på skiltene og bare opføre sig, som om det var en offentlig skov. Det er langt fra sikkert, at det passer med den måde, som du gerne vil drive din skov på. 

Derfor er det en god ide, at du får hjælp til at sætte et hegn op rundt om skoven.

På den måde kan du holde uvedkommende ude af skoven. Det kan være, at der er et område, hvor du er ved at plante nye træer, hvor du gerne vil have, at andre holder sig væk. Det kan også være, at det er hele skoven, du gerne vil have hegnet ind. 

Lige meget hvad der det selvfølgelig en stor opgave, der kan kræve, at du får hjælp til den. Det kan du for eksempel af brondum-skovservice.dk. De har stor erfaring med en lang række forskellige opgaver, der har med arbejde i skoven at gøre.

Deriblandt selvfølgelig også at sætte hegn. 

Har du brug for hjælp til træfældning i Skjern og omegn, er de dog også de rette for dig at hyre.

Det er nemlig også noget, som de har stor erfaring med. Skal du selv passe sin skov, kan du ende med at bruge rigtig meget tid på. Både i forhold til at få sat et hegn op og i forhold til at få fældet træer. Det kan tage meget tid fra dit andet arbejde, derfor er det en god ide, at du får nogen til at hjælpe dig.