Byggepladshegn, Mobilhegn, Byggeplads

Et støjhegn giver den fornødne fred

Et støjhegn giver den fornødne fred

editorial

Man taler om, at der altid er de der brodne kar, som man bare må tage med, fordi der ikke er noget, som der er perfekt.

Noget kan man måske løse med det samme, andet på sigt, og så er der de ting, som man bare bliver nødt til at lære at leve med eller forsøge at finde potentielle løsninger til, som der kan dæmpe problemet – og disse løsninger skal så måske rettes til med tiden.

For eksempel kan man være flyttet ind i ens drømmehjem, der ligger det helt rigtige sted med kulturtilbud, lige nøjagtig tæt nok på den større by, men stadig så man føler, at man bor ude på landet; og der er ikke langt til indkøb og skolen til børnene.

Men så er der lige det med, at efter man er flyttet ind, så flytter der en anden nabo ind ved siden af, der har et mere afslappet forhold til at larme.

Byggepladshegn, Mobilhegn, Byggeplads

Man ser sig om efter støjhegn i den sammenhæng

Det er jo ikke noget, som ens ejendomsmægler kunne have forudset, og man forsøger da også at snakke med naboen om, at det ikke er så fedt, at der bliver holdt sene havefester hver weekend, at der arbejdes med tungt værktøj til langt ud på natten, og at der begynder at larme inde hos dem hver morgen næsten.

Men man vil gerne tage sagen lidt i egen hånd, så man ikke er afhængig af, at naboen begynder at slappe lidt af med at larme.

Derfor kan man begynde at se på sådan noget som et støjhegn, man kan sætte op.

Sådan et er ganske effektivt til at holde støj ude, og modsat hvad mange andre måske påstår, så kan sådan et hegn være virkelig flot at se på også, så man både får det praktiske og æstetiske.