tøjstativ

Et tøjstativ giver mere overblik over tøjet

Et tøjstativ giver mere overblik over tøjet

editorial

Er det ikke utroligt, at vi mennesker har så mange måder at placere vores tøj på, og alligevel ender langt det meste nogle steder, hvor det ikke hører hjemme (i længden)?

Det handler ikke så meget om, hvorvidt man er god til at lægge tøj sammen eller ej, selvom det kan gøre en forskel på krøller og pladsmuligheden, men i lige så høj grad hvor organiseret man er med tøjet.

Og man kan simpelthen ikke bruge en undskyldning, som at man er en travl familie, der har meget andet at tage sig til i løbet af en dag, eller man er er travlt menneske, der bare ikke kan finde overskuddet til at ordne de ting.

For vi vil jo altid gerne tage os godt ud, om vi er på arbejde, til middag, fest med videre, og her handler det jo om, at man husker at vaske tøjet sammen med det rette vaskemiddel, sortere det i rette vaskebunker, eventuelt stryge det, tørre det med videre.

Man ville blive stemplet, hvis ens skjorte er misfarvet, krøllet og så videre.

Derfor kan man godt finde tid til at tørre tøjet, lægge det samme og placere det de rette steder, end at man kaster det på gulvet, ind i et skab langt bagved eller bare lader det hænge på tøjsnoren, når det er vasket.

Nu kan man ikke have alt tøj på et tøjstativ, men man kan faktisk have meget hængende der, hvis man er kreativ: skjorter, kjoler, slips, bukser med videre.

På den måde sørger man også for, at der er mere plads at have med at gøre i omgivelserne, så man ikke har det liggende på gulvet eller flyder andre steder, så man ikke kan finde hverken tøjet eller andre ting.

Med et tøjstativ har man et bedre overblik over ens tøj, og det hænger pænere end at være smidt.

Køb tøjstativ her.