Genoptræning

Få den bedste hjælp til genoptræning i Herlev

Få den bedste hjælp til genoptræning i Herlev

editorial

Dyrker du meget sport, og har du i den forbindelse oplevet at få skader på hyppig basis? Så bør du være meget varsom under træningen, sørge for at få varmet godt op, og give kroppen tid til at restituere efter træning. Og skulle skaden være sket er det vigtigt at du får den rette genoptræning.

Hvornår har man brug for genoptræning?

Måske forbinder du mest af alt begrebet genoptræning med den rehabilitering som finder sted når en person har været udsat for et svært traume og tilbragt mange uger – måske måneder – som sengeliggende patient.

En klassisk form for genoptræning kan også udføres når en patient som har gennemlevet en blodprop eller en hjerneblødning skal have mobiliteten og talens brug tilbage. Men faktisk behøver en skade ikke at være af så alvorlig karakter før du som skadeligt kan have god gavn af fysisk genoptræning. En menisken skade, et overrevet korsbånd, eller blot en meget slem forstuvning eller fiber sprængning kan nødvendiggøre genoptræning hos en dygtig træner eller fysioterapeut.

Hvis du har beskadiget en sene eller en muskel i en grad så immobilisering af eksempelvis et led er nødvendigt for at skaden kan hele vil du hurtigt kunne komme til at belaste andre dele af din krop på en uhensigtsmæssig måde.

Samtidig vil de muskler, du normalt anvender til at bevæge dit skadelidte ben, hurtigt atrofiere – det vil sige svinde ind. Du vil med stor sandsynlighed udvikle kompenserende mekanismer som gør at du ikke afvikler din gang korrekt. Og så er det vigtigt med grundig genoptræning hvis det skal sikres at du ikke beskadiger dit bevæge apparat yderligere.

Hvor kan jeg gå til genoptræning i Herlev?

Hos Tartarus Gym kan du få professionel genoptræning hos dygtige fagpersoner med speciale inden for sports fysioterapi. Du kan læse mere om genoptræning i Herlev på Tartarus Gyms hjemmeside tartarusgym.dk.