privatrengøring

Få den bedste hjælp til privatrengøring på Fyn

Få den bedste hjælp til privatrengøring på Fyn

editorial

Det er de færreste, som elsker at gøre rent, og som synes at rengøring er en sand fest. Derfor har skidtet og støvet desværre en tendens til at hobe sig op i de danske hjem.

Dette er ikke alene grimt og ucharmerende. Skidt og støv, som samler sig under sengene eller i hjørnerne, udgør den perfekte grobund for diverse mikro organismer som potentielt kan være sygdoms fremkaldende – for eksempel svamp og bakterier.

Derfor er det en god idé med jævne mellemrum at få muget godt og grundigt ud. Og har du ikke selv overskud eller tid til denne opgave bør du overlade den til et professionelt rengøringsfirma.

Hvor kan jeg få hjælp til privatrengøring i Svendborg?

Hvis du har brug for assistance til rengøring af din bolig i Svendborg eller nærmeste omegn kan du med fordel tage kontakt til Arbejdshesten ApS.

Arbejdshesten ApS er en virksomhed som siden 1993 har beskæftiget sig professionelt med rengøring af såvel private boliger som af kontorer og andre former for erhvervs ejendomme. Hos Arbejdshesten ApS finder du udelukkende dygtige og veluddannede rengørings assistenter som står klar til at hjælpe dig med at få dine gulve til at skinne og dine nullermænd til at forsvinde.

Med hjælp fra Arbejdshesten ApS vil din bolig komme til at fremståsmuk og hygiejnisk – og du bestemmer selv hvor ofte og hvor meget der skal gøres rent. Ønsker du for eksempel udelukkende sanitets rengøring samt rengøring af din entre og dit køkken kan Arbejdshesten ApS sagtens lave et tilbud til dig desangående. Og uanset om du vil have gjort rent flere gange om ugen, en gang hver fjortende dag stiller de dygtige medarbejdere fra Arbejdshesten ApS beredvilligt op på de ønskede tidspunkter.

Du kan læse mere om Arbejdshesten ApS, og booke tid til en samtale vedrørende tilbud på privatrengøring, på hjemmesiden arbejdshesten.dk