Brugt Skoda

Få den bedste pris på brugt Skoda

Få den bedste pris på brugt Skoda

editorial

Hvid du er på udkig efter en bil som kan fragte dig og din familie sikkert og trygt rundt på de danske veje er en Skoda et udmærket valg. Det er længe siden at Skoda var genstand for dårlige vittigheder, hån og latterliggørelse. Den dag i dag kan Skoda sagtens måle sig med brands som Volkswagen og Toyota – og så er Skoda biler langt billigere.

Hvorfor skal jeg købe min nye Skoda brugt?

Selv om en ny Skoda stadig er til at overkomme rent prismæssigt skal du huske på at selv billige biler bliver utroligt dyre når de skal købes fra ny af. Dette skyldes at den danske stat lægger høje afgifter oven i nyprisen på biler så at denne pustet kunstigt op. Prisen på en ny Skoda kan således komme til at ligge i et leje hvor du har brug for et bil lån til finansiering af familiens nye bil. Og I har sikkert bedre og mere spændende ting at bruge pengene på end høje månedlige afdrag.

Dertil kommer at din nye Skoda gennem de første år af sin levetid vil gennemgå et voldsomt værditab som først flader ud efter 3 – 5 år. Dette betyder for det første at du vil risikere at stå med en bil som er mindre værd end hovedstolen på dit bil lån, således at du ikke vil kunne sælge din Skoda uden at lide et tab derved.

For det andet vil du faktisk kunne drage fordel af dette værditab ved at købe din nye Skoda i en brugt version. En Skoda med cirka fem år på bagsmækken vil stadig være velkørende og driftsikker – og du vil kunne slippe med at skulle betale en brøkdel af bilens nypris!

Hvor finder jeg brugt Skoda online?

Hos Biltorvet finder du hver dag opdatere annoncer for brugt Skoda til salg hos danske brugtvogns forhandlere.