Møbelstof, møbelstof rester, billig møbelstof

Få den gamle sofa til at se ud som ny

Få den gamle sofa til at se ud som ny

editorial

En sofa er – efter din seng – uden tvivl det vigtigste møbel, du ejer. Det er her, du slapper af efter en lang dag på arbejdet, ser en helt Netflix-serie ud i et, og hænger ud med dine venner, når de kommer på besøg. Men daglig brug er hårdt for sofaen, og efter mange år kan en – engang meget smuk – sofa være reduceret til en klumpet, klam ting. Men det kan du heldigvis gøre noget ved, uden at blive fattig.

Tilføj pyntepuder. Hvis dine puder har været smukke for længe siden – og en gang var gode for ryggen – så tjener nye pyntepuder et dobbelt formål: De får sofaen til at se ud som ny – eller kan i det mindste dække ryglænet på den grimme, slidte sofa lidt. Samtidig giver de dig et behageligt sted at hvile. Tilføj nok til at dække længden på din sofa, ikke kun to i hvert hjørne.

Mal den! Til sofaer med attraktive hynder er det nogle gange nok med et friskt lag polstring eller stofmaling til at få den til at se ud som ny.

Udskift skummet i puderne. Desværre fungerer dette tip ikke til sofaer med syede hynder. Men hvis du har forsøgt at slå dine puder i form, men ikke fået det ønskede resultat, kan det være på tide at udskifte dem. Man kan købe skum, og skære det i den rigtige størrelse og bruge det i de eksisterende rygpuder eller siddehynder.

Dæk armene med ompolstring. Har du kat? Så er din sofas arme sandsynligvis blevet brugt som kradsetræ. Du kan vælge at købe noget smukt Møbelstof med lækre motiver og så kan du selv ompolstre sofaen, så bliver den smuk som ny, udskifter du også benene vil den blive smukkere end nogensinde før.

Det er ikke meget der skal til for at opfriske den gamle sofa.