Kranio-sakral terapi

Få det bedre med kranio-sakral terapi

Få det bedre med kranio-sakral terapi

editorial

Er du ramt af stress, depression, angst eller andre tilstande, som gør dig sårbar over for voldsomme påvirkninger både fysisk og psykisk? Så kan du eventuelt prøve den blide behandlings metode kranio-sakral terapi.

Hvordan foregår kranio-sakral terapi?

Det er værd på forhånd at notere sig, at kranio-sakral terapi ikke er massage i traditionel forstand. For det første er du altid fuldt påklædt under en kranio-sakral terapi session. Du vil ligge på et behageligt leje, som ikke nødvendigvis er en decideret massage briks, og du vil være understøttet de steder, hvor det er nødvendigt, for at opretholde en vis komfort under behandlingen.

Nogle kranio-sakral terapeuter giver deres klienter et tæppe over kroppen for at skabe de optimale rammer for afslapning. Du kan opleve det, som om du falder i søvn, eller er lige på nippet til det – og det er faktisk en god ting, for så kan du bedre tage imod terapien.

Under selve seancen vil din kranio-sakral terapeut rører dig ganske let – og uden at trykke hårdt eller flytte på hænderne. Berøringen vil have samme vægt som et stykke papir, og vil primært foregår omkring kranie kanten, i tindingen, ved fødderne og omkring sacrum (på dansk kaldet korsbenet), som lægger navn til kranio-sakral terapi.

Formålet med kranio-sakral terapi er at facilitere flowet i kroppens energier, og så at sige dirigere dem i den rigtige retning. Mange mennesker, som har prøvet kranio-sakral terapi, beretter om en ringende eller kildrende fornemmelse i kroppen, hvilket skyldes den energi mæssige resonans. Og langt de fleste mennesker, som har tilbragt en times tid på kranio-sakral terapeutens briks, går derfra i opløftet tilstand og med synligt mærkbare forbedringer i deres tilstand.

Hvor finder jeg en behandler som udfører kranio-sakral terapi i Århus?

Er du bosat i Århus eller omegn, kan du med fordel benytte den dygtige og erfarne kranio-sakral terapi Dorthe Margrethe Sørensen som din behandler – læs mere på dorthemargrethe.dk