selvbruner

Få en flot og frisk kulør med selvbruner

Få en flot og frisk kulør med selvbruner

editorial

Er du ked af at have mistet sommerens solkyssede look med den flotte kulør, som gør dig frisk og naturligt brun at se på? Så er der gode nyheder til dig. Du kan nemlig opnå samme effekt med en moderne selvbruner.

Hvordan bruger jeg selvbruner?

Selv om selvbruner anno 2020 er langt lettere at anvende end fordums selvbrunere, som mest af alt gjorde brugeren orange og smittede helt utroligt meget af, er der stadig nogle forholdsregler du bør træffe i forbindelse med anvendelse af selvbruner. Da selvbruner danner farve, som lægger sig hudens øverste lag, er det vigtigt at huden er forberedt inden du påfører selvbruner creme, lotion, mousse eller spray.

Du bør således vaske og eksfoliere din hud grundigt over hele kroppen, eksempelvis ved brug af en loofa, en skrubbe handske eller en body scrub. Du bør samtidig sørge for at gennemfugte huden med en almindelig – ikke for fed – body lotion. Så undgår du tørre pletter på huden, som suger ekstra meget selvbruner, og dermed vil danne mørkere plamager. Hvis huden på forhånd er fugtmættet vil din selvbruner komme til at se mere naturlig ud, og farven vil samtidig holde længere.

Du bør sætte tid af til at påføre selvbruner. Selvbruner skal påføres omhyggeligt og i et ensartet lag over hele kroppen. Det er en god idé at anvende en påførings handske. På den måde minimerer du samtidig risikoen for orange håndflader. Bruger du de bare hænder skal du huske at vaske disse grundigt umiddelbart efter påføring – ellers vil dine misfarvede håndflader hurtigt afsløre dit projekt. Endelig er det vigtigt at du bygger farven op ad flere omgange, hvis du ønsker at være ekstra og særligt brun. Og dette kræver tålmodighed.

Du kan finde din nye selvbruner fra Australian Gold i den online shop på https://smoerdigind.dk/webshop/11-selvbruner/