ejendomsservice

Få en god aftale om ejendomsservice i København

Få en god aftale om ejendomsservice i København

editorial

Hvis du sidder i bestyrelsen eller administrationen for en beboelses ejendom har du med sikkerhed brug for en god aftale med en pålidelig udbyder af ejendomsservice. Det er vigtigt at du og de øvrige beboere kan stole på de folk som har adgang til bygningen – og derfor er ejendomsservice en tillids sag.

Hvem kan hjælpe mig med ejendomsservice i København?

Er den bolig forening du administrerer beliggende i København eller omegn kan du med fordel vælge Dahlin Ejendomsservice. Dahlin Ejendomsservice har mange års erfaring med at forestå den daglige drift af bygninger og ejendomme som er typisk for storby områder – det vil sige etage ejendomme og større bolig komplekser.

Hos Dahlin Ejendomsservice får du altid et sagligt og professionelt funderet bud på ejendomsservice som er tilpasset ejendommens og foreningens behov. Det kan for eksempel være at der ikke er det store at se til på de fælles udendørs arealer, men at bygningen har brug for en del opmærksomhed i forbindelse med renholdelse af trapper og andre indendørs fælles områder. Dahlin Ejendomsservice vil altid kunne tilpasse et tilbud på ejendomsservice som er målrettet jeres ønsker og præferencer, og giver selvfølgelig et retvisende pris overslag.

Når du vælger Dahlin Ejendomsservice som din ejendomsservice udbyder i København kan du selvfølgelig også altid benytte dig af forskellige ad hoc tjenester, for eksempel snerydning eller hjælp til tømning af kælder arealer efter en oversvømmelse. Dahlin Ejendomsservice vil altid være åbne over for en ændring i aftalens omfang såfremt du ønsker ekstra service. Og så vil Dahlin Ejendomsservice altid bestræbe sig på at sende de samme personer ud til dig. På den måde kan service medarbejderne lære såvel beboere som selve ejendommen at kende hvilket skaber sikkerhed og tryghed omkring ejendomsservice ydelserne.

Du kan læse mere, og kontakte Dahlin Ejendomsservice for et godt tilbud, på hjemmesiden dahlin-ejendomsservice.dk