nedgravningstrampolin

Få en mere overskuelig have med en nedgravningstrampolin

Få en mere overskuelig have med en nedgravningstrampolin

editorial

Har du børn, er det nærmest et krav i dag, at du har en trampolin i haven, hvis du har plads til den. På trampolinen kan børnene nemlig få brændt en masse energi af. Når de er lidt for aktive, er det derfor perfekt for dig, at du kan sende dem ud på trampolinen. Så kan de komme ind igen, når de er lidt roligere. Både store og små børn er vilde med trampolinen. Små børn kan godt bare lide at hoppe på den, mens store børn kan lære at udføre forskellige former for tricks. 

En trampolin fylder dog også meget, når den står oven på jorden. Det er derfor en god ide for dig, at du får en nedgravningstrampolin. Den kommer til at være i niveau med resten af haven, og den tager dermed ikke dit udsyn, som en almindelig trampolin ellers ville gøre. En nedgravningstrampolin kan også give et bedre forhold til naboerne, da dine børn i det tilfælde ikke vil kunne hoppe så højt, at de kan se over naboens hegn. 

Når du vil have en nedgravningstrampolin, kræver det selvfølgelig, at du får gravet ud til den. Det nemmeste er, at du enten lejer en maskine til det, eller at du hyrer et firma til at grave ud for dig. Der skal nemlig fjernes en del jord, da børnene jo ikke skal ramme bunden i hullet, når de lander på trampolinen. Derudover skal siderne på hullet også stabiliseres, så jorden ikke skrider under trampolinen. Du kan læse mere om, hvordan du bedst sætter en nedgravningstrampolin op på tramponlinguiden.dk

Selvom du har gravet trampolinen ned, er det stadig vigtigt, at du har et net omkring den. Når din børn hopper og tumler på trampolinen, kan de komme til at lande uden for den, hvis der ikke er et net. Det kan føre til skader, som du helst vil undgå.