hypnose haderslev

Få en professionel hypnose i Haderslev

Få en professionel hypnose i Haderslev

editorial

Vil du gerne lægge en eller flere dårlige vaner på hylden, eller kæmper du med problemer så som angst, depression eller lavt selvværd? Så kan hypnose være løsningen for dig.

Med hjælp fra en god hypnoterapeut kan du opnå hurtige og varige resultater hvis du kombinerer din terapi med hypnose eller hypnoterapi. Du vil opleve at du får mere mod på selv at gennemføre de forandringer du ønsker i din tilværelse. Og du vil i høj grad få oplevelsen af at livet former sig efter dine ønsker.

Hvad sker der ved hypnose?

Når du opsøger en hypnoterapeut med henblik på hypnoterapi vil I først have en samtale omkring dine problemer samt dine forventninger til såvel processen som resultatet.

Du og din hypnoterapeut vil lære hinanden at kende på en måde således at du kan have fuld tillid til terapeuten i løbet af jeres sessioner. Denne tillid er essentiel for effekten af hypnosen. Og du vil kunne føle dig 100% tryg ved din hypnoterapeut når først I har brugt lidt tid på at lære hinanden at kende.

Dernæst vil du blive bragt i det der kaldes en let trance. Denne tilstand svarer til de tidlige søvn stadier hvor man føler sig helt utroligt afslappet og er i stand til at give sig hen til øjeblikket.

Når du er i trance vil din hypnoterapeut have mulighed for at tale direkte til din underbevidsthed. Det betyder at han eller hun ikke skal igennem mange lag af gamle overbevisninger som blokerer for dit ubevidste sind. Terapeuten skyder så at sige genvej til den kommandocentral hvorfra de instrukser som styrer dit liv bliver udstedt, og har her mulighed for at erstatte disse med nye og mere formålstjenlige af slagsen.

Hvis du leder efter en dygtig terapeut til hypnose i Haderslev kan du med fordel vælge Nicole Hertz. Læs mere på nicolehertz.dk