zoneterapi

Få energien tilbage med zoneterapi

Få energien tilbage med zoneterapi

editorial

Inden for de alternative behandlingsformer findes der flere forskellige metoder, som retter sig imod opløsning af blokeringer i kroppens energi baner – de såkaldte meridianer. Blandt disse metoder finder vi zoneterapi, som udover at være en anerkendt behandlingsform med mulighed for tilskud fra sygesikringen også er en særdeles populær behandlingsform.

Ved zoneterapi bearbejdes kroppens energi baner gennem repræsentationer, som er placeret i fodsålen eller i håndfladen. Disse repræsentationer benævnes refleks zoner, og ved bearbejdelse af disse fjernes blokeringer i meridianerne, således at kroppens egen helingsproces fremskyndes, og skadelige affaldsstoffer effektivt kan bortskaffes.

Hvordan kan jeg få gavn af zoneterapi?

Zoneterapi har positiv virkning i forhold til afhjælpning af problemer så som stress, muskelsmerter, pandehulebetændelse eller of bihulebetændelse, væskeophobninger i kroppen, inflammation og dertil relaterede dårligdomme, alle former for hormon forstyrrelser, underlivsgener, hovedpiner, ørelidelser, blærebetændelse, barnløshed, fordøjelses problemer, rygproblemer, sportsskader, luftvejslidelser og kredsløbsproblemer.

Således kan du med fordel inddrage zoneterapi som et led i behandling af en eller flere af disse lidelser – og da zoneterapi samtidig virker styrkende på immunforsvaret, vil du samtidig kunne begrænse dit sygefravær, og forkorte din helings periode. Zoneterapi kan sagtens fungere alene, men gør dig også rigtig godt som en del af et generelt behandlingsforløb, i hvilket du inddrager såvel konventionel medicin som andre alternative behandlingsformer. Her under kan for eksempel fremhæves akupunktur, som supplerer zoneterapi rigtig godt på mange fronter.

Hvor finder jeg en professionel zoneterapeut i Thisted?

Hvis du ønsker at få udført zoneterapi i Thisted og omegn, kan du for eksempel kigge forbi staerkhelse.dk. Her udføres zoneterapi udelukkende af veluddannede og erfarne behandlere, som har mange behandlinger på bagen. Med staerkhelse.dk er du garanteret en tryg og sikker behandling, uanset hvad du ønsker at blive behandlet for ved hjælp af zoneterapi.

Læs mere om zoneterapi og andre alternative former for behandling på staerkhelse.dk