airtrack

Få et professionelt gymnastikredskab til hjemmet

Få et professionelt gymnastikredskab til hjemmet

editorial

Er du eller dit barn vild med gymnastik, så er der mange muligheder for at melde sig ind i en gymnastikforening. Gymnastik er en god måde at dyrke motion på. Det er en sportsgren der aktiverer hele kroppen og hjælper til at holde dig i form. Springgymnastik er en sportsgren der vokser i Danmark. Vi ser en tendens til at flere børn og unge tilmelder sig de lokale gymnastikforeninger rundt i hele landet. Det er en god måde at få aktiveret kroppen på og blive klogere på, hvordan kroppen arbejder. Det er med til at udvikle børns motorik og bevidsthed omkring muskler og kroppens dele.

Det er ikke mange redskaber der findes på markedet for at du kan træne og øve de forskellige spring og øvelser man lærer til gymnastiktimen. Derfor har vi undersøgt markedet, for at finde et redskab der kan bruges til mange forskellige formål. Vi har lagt vægt på, at det skal være et professionel redskab, der let kan transporteres og pakket sammen, så du kan have det med overalt. Der er mange der en trampolin i haven i dag. Det kan være svært at lave øvelser, hvor der kræver mere plads eller måske endda tilløb. Det har vi fundet en løsning på, da vi har fundet Global Airtrack som er det ideelle redskab til dig, som vil have mange timers sjov i hjemmet, i haven eller på stranden. 

Global airtrack kan bruges i haven

En af de store fordele ved Global Airtrack er at den kan fås i mange forskellige størrelser. Så kan du tilpasse størrelsen efter dit barn eller hvad du har af plads i haven. Ved at sætte en airtrack i haven, kan dit barn udnytte pladsen til at lave de mange øvelser, der bliver gennemgået til gymnastik. Der kan både tages tilløb til vejrmøller og udføres høje spring.