vandpolering

Få fikset veteranbilen op med en vandpolering

Få fikset veteranbilen op med en vandpolering

editorial

Er du i besiddelse af en veteran bil eller en antik motorcykel, og vil du gerne have den til at skinne som ny? Så kan du eventuelt prøve med en professionel vandpolering.

Hvad er vandpolering?

Vandpolering er en skånsom proces til polering af overflader. Ved en vandpolering bliver overfladerne sprayet under højt tryk med vand som er blandet op med et special fremstillet medie.

Når du sammenligner vandpolering med andre former for overflade behandling vil det stå klart at vandpolering ikke udretter nær så store skader på overfladen, lige som at der ved vandpolering ikke efterlades rester af blæse materiale. Overfladen kommer til at fremstå smuk, ensartet og smuds afvisende hvilket gør den nemmere at rengøre og vedligeholde.

Vandpolering kan buges på overflader af materialer så som aluminium, rustfrit stål, messing, bronze, titanium, magnesium, kobber, plastik og gummi. Således kan du med fordel benytte dig af vandpolering hvis du står for at skulle restaurere din bil eller din motorcykel.

Hvordan foregår en vandpolering?

Selve processen med vandpolering foregår i en særlig maskine hvor mekanikkens enkelte dele behandles under lavt tryk. Da der ikke vil fjernes materiale på overfladen af de enkelte emner ved en vandpolering vil du ikke opleve at eksempelvis motorblokkens lejepasninger ikke passer efter behandlingen. Samtlige dele vil fremstå skinnende som var de ganske nye. Du vil blive overrasket over hvad en vandpolering kan udrette af forskel for din gamle bil, motorcykel eller knallert.

Hvem kan hjælpe mig med en vandpolering i Sindal?

Er du bosiddende i området omkring Sindal, Frederikshavn eller Sæby kan du med fordel vælge at lade Damsgaard Autolakering A/S forestå din vandpolering. Damsgaard Autolakering A/S har mange års erfaring med at udføre vandpolering til perfektion – og dette til aldeles rimelige priser.

Du kan læse mere, og kontakte Damsgaard Autolakering A/S, på hjemmesiden damsgaard9900.dk