invisalign

Få flotte og lige tænder med Invisalign skinner

Få flotte og lige tænder med Invisalign skinner

editorial

Som vi ældes, kan vi risikere at tænderne bliver skæve. Men det er til alt held muligt at rette op på en skæv tandstilling på en nem og smertefri måde ved hjælp af Invisalign.

Hvad kan jeg forvente af en tandretning med Invisalign?

Det er faktisk – selv om det måske kan være svært at tro – muligt at opnå samme flotte og holdbare resultater af en tandretning med Invisalign som med en traditionel tandretning med fast monteret bøjle.

Det kræver selvfølgelig at du er tålmodig og følger behandlings planen og at du har dine Invisalign skinner i munden mindst 22 timer i døgnet. Selv om det lyder hårdt er det faktisk slet ikke så slemt.

Invisalign skinner er nemt lette og tynde, og sidder ganske tæt til tænderne. Det betyder at du kan snakke og smile som du plejer. Og som ekstra bonus kan dine venner eller kolleger slet ikke se at du er i gang med et tandretning forløb.

Find din lokale Invisalign klinik i København

For det flotteste Invisalign resultat skal du have foretaget din Invisalign behandling hos en tandlæge som har speciale inden for retning af tænder med usynlige tandbøjler. Her kan du, såfremt du bor i København eller omegn, med fordel vælge You Smile I Smile.

Tandklinikken You Smile I Smile huser udelukkende tandlæger som har beskæftiget sig med Invisalign i mange år, og som derfor har stor ekspertise inden for dette område. Hos Invisalign kan du altid få et realistisk estimat på din Invisalign pris såvel som en professionel vurdering af din egnethed som Invisalign kandidat. Og du vil være garanteret et synligt og tilfredsstillende resultat af en eventuel behandling med Invisalign skinner.

Du kan læse mere om tandretning med Invisalign, og kontakte de dygtige tandlæger hos You Smile I Smile direkte via hjemmesiden yousmileismile.dk.