træpleje

Få flotte træer i haven ved at lade andre stå for din træpleje

Få flotte træer i haven ved at lade andre stå for din træpleje

editorial

Et træ i haven er typisk både en velsignelse og en forbandelse. En velsignelse, fordi du har et smukt træ at se på hele året. Er det et løvtræ, kan du følge med i, hvordan træet sætter knopper om foråret, folder bladene ud, nyde farvebombardementet om efteråret og de rå nøgne grene mod den blege vinterhimmel om efteråret. Er det et nåletræ, kan du nyde, at træet er grønt hele året. 

Men et træ i haven er også en forbandelse, da du skal sørge for at beskære det, feje blade op efter det, det kan skygge for huset eller genere naboen. Derfor skal du også hele tiden være over det, så det passer til din have. 

I nogle tilfælde kan det blive så grelt, at du ønsker at få det fældet. Det kan være, hvis det er gået ud, eller hvis du har haft så mange konflikter med naboen om det, at du bare gerne vil have det væk nu. 

Når du skal have fældet et træ, bør du altid få nogle andre til at hjælpe dig. Det er nemlig et stort arbejde, der kræver, at du har det rette værktøj, og at du ved, hvad du gør. Gør du ikke det, kan du komme til at gøre skade på bygninger eller i værste fald dig selv eller andre. Det kan for eksempel ske, hvis du ikke har 100 % styr på, hvilken vej træet vælter. 

Du kan hyre et firma som traepleje-danmark.dk til at hjælpe dig. De har stor erfaring med at stå for en lang række forskellige former for træpleje deriblandt træfældning lyngby og mange andre steder i Danmark. Når du hyrer dem, kan du derfor være sikker på, at du får kompetent hjælp til det, som du har brug for. Du kan også få dem til at hjælpe dig med at beskære træet, hvis du endnu ikke vil fælde det.