psykolog odense

Få hjælp til akut traume hos autoriseret psykolog i Odense

Få hjælp til akut traume hos autoriseret psykolog i Odense

editorial

Alle mennesker oplever op- og nedture i løbet af tilværelsen. Nogen gange kan det dog blive for meget. En hård og traumatisk begivenhed kan få hele læsset til at vælte også selv om man ikke selv er direkte impliceret, men måske er vidne dertil.

I en sådan situation kan man få brug for kvalificeret krise hjælp. Og dette kan du få hos en dygtig psykolog – for eksempel Center for Beredskabspsykologi.

Hvem er Center for Beredskabspsykologi?

Center for Beredskabspsykologi er et samarbejde mellem to dygtige og veluddannede psykologer med speciale inden for krise psykologi og håndtering af akutte traumer. Center for Beredskabspsykologi er ejet og drevet af psykotraumatolog Ziggie Mai Vesterlund som driver Odense afdelingen af virksomheden.

I København finder du psykolog Henrik Lyng som foruden privat praksis også driver undervisnings og kursus virksomhed for andre psykologer, first responders, paramedicinere og ledere i erhvervslivet.

Hos både Ziggie og Henrik kan du få akut hjælp hvis du har oplevet – eller måske selv været impliceret i – en voldsom begivenhed, for eksempel en trafikulykke.

Traume psykologisk behandling kan også være relevant hvis du stadig er i chok efter eksempelvis at være blevet diagnosticeret med en alvorlig sygdom, eller måske mistet én der stod dig nært ved et pludseligt dødsfald. Det er nemlig mange af de samme mekanismer der træder i kraft ved disse anledninger. Og her er Henrik og Ziggie de absolutte eksperter.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Center for Beredskabspsykologi?

Hvis du ønsker en konsultation hos Ziggie eller Henrik fra Center for Beredskabspsykologi kan du vælge at booke en tid på egen hånd. Du kan også blive henvist af din læge og få dækket omkostningen til psykolog hjælp gennem din egen private sygeforsikring eller sundhedsforsikringen på dit job.

De dygtige psykologer hos Center for Beredskabspsykologi vil med sikkerhed kunne hjælpe dig igennem den svære tid. Du kan læse mere, og booke en tid til en indledende konsultation hos din psykolog i Odense, på hjemmesiden beredskabspsykologi.dk.