forbrugslån

Få hjælp til at finde det bedste lån online

Få hjælp til at finde det bedste lån online

editorial

Har du brug for at låne penge. Det kan være at du ønsker at renovere dit badeværelse, at din ønskerejse er kommet på tilbud eller noget så irriterende at din vaskemaskine er gået i stykker har du flere muligheder.

Du kan vælge at ansøge i din normale bank, her skal du så være opmærksom på, at de som regel har en ventetid på 2 – 3 uger før du har svar på din ansøgning. Som alternativ kan du søge en online bank eller vælge at søge i den butik du har planer om at bruge pengene i. Du kan også søge om et ikano bank lån.

Få hjælp til at finde det bedste og billigste lån

Når du skal finde et lån kan du med fordel gøre brug at sammenligningssiderne på internettet. Det er gratis. Sammenligningssiderne har brugt tid og kræfter på at undersøge lånemarkedet og ved at du blot indtaster få oplysninger om dig selv og hvilke lån du gerne vil have, finder siden mindst tre forskellige banker du kan ansøge.

Det tager kun få minutter at ansøge og ved at ansøge flere og efterfølgende sammenligne de forskellige lånetilbud, får du ikke kun et bedre overblik over de forskellige tilbud, du er også i stand til at finde det bedste lån.

Uanset om det er det ene elller det andet lån du søger, er det altid klogt at starte med at få et overblik over ens økonomi. Start derfor med at skrive ned hvad du har af indtægter og hvad du har af udgifter. Forskellen fortæller dig hvad du i princippet kan betale af i afdrag pr. måned på en lån. Er det et lån der har en meget kort låneperiode, er det ok at have en meget stram økonomi, men ellers er det klogt at lægge et budget, der også gør det muligt at se vennerne til kaffe i ny og næ.