tandlæge silkeborg

Få hjælp til bisserne hos din tandlæge i Silkeborg

Få hjælp til bisserne hos din tandlæge i Silkeborg

editorial

Går du og har dårlig samvittighed over manglende tandlægebesøg? Så er du ikke alene. Tusindvis af danskere springer hvert år tandkontrol og -rensning over. Og det er faktisk synd. Et tandlægebesøg en til to gange om året kan være dit bedste middel til forebyggelse af alvorlige tandsygdomme som for eksempel parodontose og karies. Og derfor bør du så hurtigt som muligt sørge for at få bestilt en tid til besøg hos din lokale tandlæge.

Hvor finder jeg en kompetent tandlæge i Silkeborg?

Er du bosiddende i Silkeborg eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge EBdent Tandlægeklinik som din faste tandlæge klinik.

EBdent Tandlægeklinik ligger centralt placeret i hjertet af smukke Silkeborg og er nem at komme til med offentlig transport, på gåben eller på cykel. Den moderne og veludstyrede tandklinik danner rammen om det fast sammentømrede team af tandlæger, tandplejere og klinik assistenter. Sammen bestræber disse dygtige medarbejdere sig på at give dig den mest behagelige og smertefrie behandling således at dit tandlæge besøg bliver så positiv en oplevelse som overhovedet muligt.

Som ekstra bonus tales der, foruden dansk, også engelsk, russisk og ukrainsk på klinikken. Derfor er anden nationalitet ingen hindring for kommunikationen omkring din behandling, eller for en vellykket tandlæge behandling. Det samme gør sig gældende for tandlægeskræk. Døjer du med denne angst lidelse skal du blot sørge for at informere personalet på forhånd. Så vil tandlægen sætte ekstra tid af til din session således at du selv kan styre behandlingens tempo.

Når du vælger EBdent Tandlægeklinik som din tandklinik i Silkeborg kan du være sikker på at du bliver behandlet efter de nyeste behandlings metoder, ved anvendelse af det mest moderne udstyr, og af de dygtigste og mest erfarne tandbehandlere.

Du kan læse mere om EBdent Tandlægeklinik, og bestille tid til en indledende konsultation med tandrens og eftersyn, på ebdent.dk