fysioterapeut

Få hjælp til dine skavanker hos en dygtig fysioterapeut

Få hjælp til dine skavanker hos en dygtig fysioterapeut

editorial

Kæmper du med manglende smidighed i dine led, ømme og stive muskler, eller spændinger i ryg, nakke, skulder eller lænd? Har du ofte hovedpine, og føler du dig altid fysisk drænet? Så er der mulighed for at du bruger din krop forkert – og at du kunne have stor glæde af et trænings og behandlings forløb hos en fysioterapeut.

Hvordan foregår en fysioterapeutisk behandling?

Hvis du aldrig før har besøgt en fysioterapeut, vil du måske gerne vide lidt om hvorledes en behandling foregår. En professionel fysioterapeut vil altid indlede behandlingen med en grundig undersøgelse af din krop, din holdning og din bevæge apparat. Denne kliniske undersøgelse, som foregår ved palpering – det vil sige, at fysioterapeuten rører og trykker på din krop med hænderne – har til formål at afdække eventuelle fysiske skavanker. Samtidig vil I sammen tage en uddybende samtale, hvor du kan fortælle om de problemer, du oplever.

Samtalen og undersøgelsen vil til sammen danne grundlag for det behandlings eller trænings forløb, du skal gennemgå, og som skal afhjælpe dine problematikker. Det er meget vigtigt, at du selv gennem forløbet bibringes indsigt i årsagen til dine gener og skavanker, så du selv kan blive bedre til at arbejde med disse i hverdagen. Den forståelse, du opnår i forhold til dine kropslige reaktioner, kan bidrage positivt til din heling, og til at du opnår en højere krops bevidsthed.

Selve behandlingen kan bestå i manipulation, som er en form for massage, eller at du under supervision gennemgår en række øvelser. Den manuelle behandling kan efter behov suppleres med eksempelvis akupunktur, TENS behandling (behandling med elektrisk muskel stimulation), ultralyd, laser eller tapening med sports tape eller kinesio tape.

Hvor finder jeg en fysioterapi klinik i Hørning?

Hørning fysioterapi er en klinik befolket af dygtige og veluddannede fysioterapeuter. Du kan læse mere, og bestille tid til fysioterapi, på http://www.hoerningfys.dk/