dyreklinik

Få hjælp til dit kæledyr på en rigtig dyreklinik

Få hjælp til dit kæledyr på en rigtig dyreklinik

editorial

Dyrlægen er en vigtig aktør, når du har anskaffet dig hund eller kat. Skulle din nye, firbenede ven gå hen og blive syg eller dårlig, vil du have fordelen af at vide, hvor du skal henvende dig. Og såvel hunde som katte kræver sundhedstjek og vacciner i ny og næ.

Hvorfor bør jeg have en fast tilknyttet dyrlæge?

En dygtig og kompetent dyrlæge kan gøre en kæmpe forskel i dit og i dit kæledyrs liv. Hvis du vælger at lade dit kæledyr tilknytte en dyreklinik, hvor dyrlægen får en chance for at lære din hund eller din kat ordentligt at kende, er sandsynligheden for, at dit kæledyr får den optimale behandling, langt større. En dyrlæge, som kender til dit dyrs generelle helbredstilstand og tidligere sygdomme, vil have langt bedre forudsætninger for at kunne stille en hurtig og korrekt diagnose, end en tilfældigt valgt dyrlæge.

Samtidig betyder det meget for dit dyrs trivsel, at dyrlægen er en person, I begge kender og kan stole på. Dette vil lette dyrlægebesøgene for din hund eller din kat. Og da I mindst en gang om året skal have foretaget enten et tandeftersyn, et generelt sundhedstjek eller have frisket dyrets vaccinationer op, vil din hund eller din kat sætte pris på, at det foregår i trygge og velkendte rammer.

Værløse Dyrlægeklinik – en alment praktiserende dyrlæge med gode specialer

Bor du i omegnen af Værløse, kan du med fordel vælge Værløse Dyreklinik, når din hund eller din kat har brug for kompetent behandling. Hos Værløse Dyreklinik tilbydes såvel standard behandlinger som mærkning, vaccination, sterilisation, sundhedstjek, tandeftersyn og tandrens som klinisk undersøgelse med diagnose, røntgen undersøgelser med digital røntgen, forskellige medicinske og kirurgiske behandlinger samt undersøgelser af blod- og afførings prøver i eget laboratorium. Og som noget helt nyt tilbydes også kiropraktisk behandling af hunde.

Du kan læse mere om dyrlæge Værløse på værløsedyreklinik.dk