maling af lejlighed ved fraflytning

Få hjælp til maling af lejlighed ved fraflytning

Få hjælp til maling af lejlighed ved fraflytning

editorial

Står du og skal fraflytte din lejlighed, er du en boligforening eller har du som privat nogle ejerlejligheder, som du lejer ud? Det er oftest sådan at en lejer er forpligtet til at aflevere en lejlighed, som man modtog den i sin tid. Der vil dermed være krav om en hvidtning af lofter, karme og vægge i hele lejligheden.

Det er meget normalt, at der vil være slitage i form af huller i væggene og lofterne fra billeder, lamper og andet, som skal dækkes til og males. Det er sjælendt en opgave man som privat person ønsker at udføre selv. Det kan meget vel være at man som lejer ikke har det nødvendige udstyr eller teknikken til at udføre malerarbejdet, så det efterlader samme resultat, som man modtog det i.

Det er også en tidskrævende proces, som kan være svært at finde tid til, når man har et arbejde, evt. børn eller hvis man skal flytte ind i en ny bolig samme dag. Der er derfor mange der beder sin udlejer om at stå for hvidtning eller maling af hele lejligheden. Her kan du som lejer selv vælge en maler, hvis du ønsker at gøre det selv.

Hvilken maler skal du vælge til maling ved fraflytning?

Når du skal vælge en maler til maling ved fraflytning, vil du hurtigt opleve at der er mange at vælge imellem. Det kan være en jungle at navigere rundt i. Vi anbefaler derfor, at du indhenter flere tilbud på den samme opgave. Dermed får du den bedste indikation af, hvad du kan forvente prisniveauet vil være. Hertil bør du undersøge, hvilke malerfirmaer, der har de bedste kundeanmeldelser på de sociale medier eller Trustpilot.

Vi kan måske hjælpe dig lidt på vej. Vi har fundet et pålideligt og kompetent malerfirma, der kan hjælpe med maling af lejlighed ved fraflytning.