slamsugning

Få hjælp til slamsugning hos en kompetent kloakmester

Få hjælp til slamsugning hos en kompetent kloakmester

editorial

Er du i besiddelse af en gylletank, en septiktank eller et nedsivningsanlæg? Så har du med jævne mellemrum brug for kloakservice, når brønde og kloakledninger skal renses, efterses og vedligeholdes. Til dette formål er det en god idé at finde en kompetent autoriseret kloakmester, som også udfører slamsugning og lignende tjenester. Og det er smart at vælge et firma som residerer i nærheden af din bopæl.

Hvem foretager slamsugning i Aalestrup?

Vesthimmerland Kloakservice udfører kloakservice her under slamsugning, spuling af brønde og tv inspektion i hele Vesthimmerland og omegn. Er du således bosiddende i eksempelvis Hobro, Ærtebølle, Trend, Lendrup, Viborg, Nørhald, Tjele, Løgstør, Ranum, Rønbjerg, Aars, Hornum, Vester Hornum, Uldbjerg, Himmerland, Skals, Møldrup, Klejtrup, Farsø, Mariagerfjord, Rebild, Arden, Aalestrup, Aggersund, Hvalpsund eller Nibe kan du med stor fordel tilkalde Vesthimmerland Kloakservice når du har brug for slamsugning eller andre former for kloakarbejde.

Når du vælger at overlade opgaven med slamsugning til Vesthimmerland Kloakservice kan du være sikker på at opgaven bliver løst til UG med kryds og slange. Vesthimmerland Kloakservice anvender nemlig udelukkende det mest moderne slamsugning udstyr i form af en state of the art spulelastbil. Denne lastbil kan, foruden at spule, også suge. Begge funktioner nødvendige i forbindelse med effektiv slamsugning og oprensning af kloak rør eller gyllerør samt dræning og spuling af industrianlæg.

En spulelastbil består af en vandtank og en pumpe som under højt tryk sender vandet ud i spule slangen. Selve spule slangen er forsynet med bagudrettede dyser, som fører slangen dybt ind i kloak ledningen. Når slangen har nået sit endemål hives den tilbage ved hjælp af hydraulik, så alle eventuelle tilstopninger trækkes med ud. På den måde er det muligt ved hjælp af højtryks spuling at rense alle former for kloak ledninger.

Kontakt Vesthimmerland Kloakservice via hjemmesiden vesthimmerlands-kloakservice.dk