parterapi østerbro

Få kvalificeret parterapi på Østerbro

Få kvalificeret parterapi på Østerbro

editorial

Knager dit og kærestens forhold i sømmene? Så kan det være en god idé at opsøge en dygtig psykolog med henblik på parterapi.

Hvorfor gå i parterapi?

Måske synes du at parterapi er overkill og at i da sagtens selv kan klare jeres problemer. Det kan også være at du finder det pinligt at skulle involvere en vidt fremmed person i jeres interne skærmydsler. Og måske er du utilpas ved tanken om at skulle udlevere dine inderste tanker og følelser til en person du dårligt kender.

Men her skal du tænke på at det netop er terapeutens upartiskhed som kan hjælpe terapien på vej. Det at en terapeut absolut ingen aktier eller interesser har i jeres forhold kan virke som en sand befrielse når det handler om at komme overens.

Sad du for eksempel overfor nogle af jeres fælles venner ville disse nærmest med sikkerhed have forud indtagede holdninger til dig og din partner – og til jeres indbyrdes forhold. Og så ville det være svært at finde ud af hvad man skulle bruge gode og velmenende råd til. Hos en parterapeut er du og din partner helt sikre på at være på neutral grund.

Det eneste mål en parterapeut har er at hjælpe jer med at genfinde fodfæstet – og genskabe balancen – i jeres forhold. Dette mål nås gennem samtale sessioner og øvelser hvor parterapeuten får mulighed for at iagttage dynamikken i jeres forhold.

Samtlige sessioner udføres naturligvis under iagttagelse af professionelle og etiske retnings linjer for psykologer, her under total tavsheds pligt. Det betyder at intet af det der foregår under jeres parterapi session kommer til at forlade rummet i nogen form. Og I skal ikke frygte at blive mødt med fordømmelse eller bagatellisering af en professionel psykolog som udfører parterapi.

Du kan finde din lokale parterapeut på Østerbro hos Renate Sommerstad – læs mere på https://renatesommerstad.dk/par-terapi.