Daikin varmepumpe

Få mere varme for pengene med en Daikin varmepumpe

Få mere varme for pengene med en Daikin varmepumpe

editorial

Går du i tanker om at skifte dit gamle, udtjente fyr ud med et nyt eet af slagsen? Så bør du i stedet overveje at skifte til en luft til vand varmepumpe. Med en luft til vand varmepumpe får du langt mere varme for dine penge. Og så kan du med en luft til vand varmepumpe samtidig skåne klimaet.

Er det dyrt at skifte til en luft til vand varmepumpe?

Selv om der selvfølgelig er udgifter forbundet med at skifte det gamle fyr ud med en luft til vand varmepumpe vil du i længden tjene på denne udskiftning. Det er nemlig sådan at en luft til vand varmepumpe er langt mere effektiv og driftsikker end et gammelt udtjent fyr. Du vil således spare alle de løbende omkostninger forbundet med rensning, vedligeholdelse og reparation af fyret, samtidig med at du kan se frem til billigere varme.

En luft til vand varmepumpe er nemlig op til fem gange mere energi effektiv end et gammelt fyr. Du vil således hurtigt kunne spare op imod 70% af dine samlede udgifter til opvarmning af dit hjem hvis du vælger at skifte fyret ud med en luft til vand varmepumpe.

Dertil kommer at du kan opnå offentlig støtte til installation og montering af en luft til vand varmepumpe. Dette er nemlig at betragte som et energi optimerende tiltag – og her går staten ind og støtter. Din leverandør af luft til vand varmepumpe kan hjælpe dig med at ansøge om – og indhente – støtte til etablering af en luft til vand varmepumpe.

Vælg en Daikin luft til vand varmepumpe – find den hos Dansk Varme

Dansk Varme vil gerne hjælpe dig med at finde netop den varmepumpe som passer til dine behov. Se det store udvalg af Daikin luft til vand varmepumper på hjemmesiden https://danskvarme.dk/produkt-kategori/luft-til-vand-varmepumper/daikin-luft-til-vand-varmepumper/.