gulvafslibning hellerup

Få "ny" trappe med afslibning

Få

editorial

Professionel afslibning er en god investering

Trapper er særligt udsatte for slid, da de har en mindre flade, der betrædes mere end gulve. Er din trappe slidt og grim at se på efter mange års brug og slitage, kan slibning af trappen være en rigtig god investering. Resultatet er en flottere og mere holdbar trappe, og det er utroligt, hvad synet af en “ny” trappe kan gøre for helhedsindtrykket.

GulvKanonen er et landsdækkende gulvfirma, der har mere end 10 års erfaring fra branchen. Derfor kan du regne med håndværk i høj kvalitet fra dem.

Giv din trappe nyt liv

Hos GulvKanonen får du høj kvalitet i både udførelsen af arbejdet og vores service. Begge dele er nemlig vigtige for dem, da de ønsker at give deres kunder den bedste løsning. De rådgiver blandt andet om valg af efterbehandling, der har stor effekt på det endelige udtryk, og den efterfølgende vedligeholdelse, der sikrer længere holdbarhed.

Når de sliber trapper, foregår det på samme måde som ved afslibning af gulve.

  1. Grovslibningen fjerner rester fra eksisterende efterbehandling samt ridser og mørke pletter
  2. Finslibningen sikrer en fin og glat overflade
  3. Efterbehandlingen, f.eks. med lud, lak eller olie, giver beskyttelse og det ønskede udtryk

Slibning af trapper varierer, da der er forskellige forhold, som har indflydelse på processen. Det er f.eks. trappens stand, antal trappetrin, valg af efterbehandling, og om trappetrinenes lodrette sider også skal slibes. For at få det bedste resultat, vil GulvKanonen gerne besøge dig og vurdere opgaven på nærmeste hold. 

Få en pris på slibning af trappe

GulvKanonen giver gerne et uforpligtende tilbud med en pris på slibning af din trappe. Og som for alle deres andre ydelser, er der altid tre års garanti.

gulvkanonen.dk kan du få svar på spørgsmål fra deres kunderne, som fx hvornår man må benytte trappen efter behandling.