maler Køge

Få ordet og malet dit træhus

Få ordet og malet dit træhus

editorial

Er du den glade ejer af et træhus ved du også at det fra tid til anden skal gåes igennem og efterfølgende males. Det er en god ide at starte med at få dit træhus sandblæst. Husk at det skal være med de fineste sandkorn så træet ikke bliver flænset op. Ved at sandblæse først fjerner du den gamle maling og hvad der ellers må være af skidt, snavs og grønne alger og træet står nøgent.

Det gør det for det første nemmere at se, hvad der skal gøres ved huset, inden der males og det endelig resultat bliver langt flottere. Det er vigtigt at træet får tid til at tørre inden du maler, men samtidig er træet nøgent, så det vil tiltrække skidt og snavs, så det skal ikke stå for længe inden det males. Det kan f.eks. være https://malerkoege.dk/ du får til at male dit træhus.

image

Find den rigtige maler

Hvis du skal have en maler til at male dit træhus, er det en god ide at starte med at kontakte mindst tre forskellige malere og bed dem om at komme med et tilbud. Det er en god ide at det er et tilbud der også fortæller hvilken maling maleren maler med. Der er nemlig stor forskel på pris og kvaliteten på maling.

Som udgangspunkt hænger pris og kvalitet sammen. Fordelen ved at male dit hus med en ordentlig kvalitetsmaling, er at der går længere tid inden du skal have malet dit træhus igen og det holder fugt ude, så det ikke angriber dit træhus. 

Det er også en god ide at undersøge, hvad andre tidligere kunder har haft af oplevelser med den maler du overvejer at ansætte. Har de været glade og tilfredse og kan de anbefale maleren eller er det modsatte tilfælde. Du kan blandt andet undersøge det på Trustpilot.