parterapi hellerup

Få parterapi i Hellerup når forholdet knaser

Få parterapi i Hellerup når forholdet knaser

editorial

Er dit parforhold ved at gå op i limningen? Så bør du og din partner overveje parterapi.

Hvornår skal man gå i parterapi?

Parterapi er for jer som føler at jeres forhold er kørt fast i den samme evindelige skure, og at I ikke selv kan komme videre på egen hånd. Det kan være at sexlivet er gået i stå, at den ene part ikke føler sig hørt, eller at der er opstået problemer med tilliden i forholdet, for eksempel som følge af utroskab.

Parterapi kan hjælpe med at genskabe balancen i forholdet, primært ved at give parterne mulighed, tid og rum til at sætte ord på problemerne, og der igennem opnå et nyt syn på disse.

Hvor kan min partner og jeg gå til parterapi i Hellerup?

Hvis du leder efter en dygtig parterapeut nord for København kan du med fordel vælge psykoterapeut Camilla Wisøfeldt. Hos Camilla Wisøfeldt får du og din partner en empatisk behandling med et personligt tilsnit, som baserer sig på jeres individuelle problematikker.

Når I besøger psykoterapeut Camilla Wisøfeldt vil I opleve at der bliver lyttet til jer begge. Camilla Wisøfeldt arbejder intuitivt med sin terapi og giver jer begge taletid. Gennem samtale og øvelser er det målet med parterapi hos Camilla Wisøfeldt at i skal kunne finde ind til kernen af jeres problemer, og samtidig lære at anskue dem fra et nyt og friskt perspektiv.

Uanset om I ønsker et nyt liv til jeres parforhold, eller om målet med parterapi er at kunne skilles som venner, vil Camilla Wisøfeldt altid bestræber sig på at støtte er i jeres fælles beslutning. På den måde kan I bygge det forhold I ønsker, med udgangspunkt i terapien og under kyndig coaching af Camilla Wisøfeldt.

Du kan læse meget mere om psykoterapeut Camilla Wisøfeldt på hjemmesiden camillaw.dk.