Virksomhedsrådgivning

Få professionel virksomhedsrådgivning ved organisationsændringer

Få professionel virksomhedsrådgivning ved organisationsændringer

editorial

Går du i tanker om at udvikle din virksomhed på organisatorisk plan – og er du i tvivl om hvorledes en omfattende ændring vil kunne påvirke virksomhedens økonomi? Så kan du med fordel søge hjælp hos en professionel virksomhedsrådgiver, for eksempel EMV Virksomhedsrådgivning ApS.

Hvad er EMV Virksomhedsrådgivning ApS?

EMV Virksomhedsrådgivning ApS er et enkeltmands firma, som har specialiseret sig inden for økonomisk og finansiel strategisk rådgivning af små og mellemstore virksomheder. Bag EMV Virksomhedsrådgivning ApS står virksomhedsrådgiver og statsautoriseret revisor Ellen Marie Vestergaard, som igennem mange år har arbejdet som revisor og partner i nogle af landets største revisions huse.

I 2014 valgte Ellen Marie Vestergaard at starte op som selvstændig og stiftede EMV Virksomhedsrådgivning ApS med det formål at yde den bedste og mest kvalificerede rådgivning til virksomheder som ønsker at optimere deres økonomiske dispositioner.

Hvad kan EMV Virksomhedsrådgivning ApS tilbyde min virksomhed?

Hovedfokus områderne for EMV Virksomhedsrådgivning ApS er bestyrelses rådgivning, forretnings udvikling, rådgivning i forbindelse med generations skifte og konsulent arbejde i relation til køb og salg af virksomhed. Alle områder, som kræver en stor generel viden omkring økonomi og skattemæssige forhold samt en specifik viden om de enkelte forretnings områder. Og her kan EMV Virksomhedsrådgivning ApS være til rigtig stor hjælp.

EMV Virksomhedsrådgivning ApS lægger en fokuseret og engageret indsats inden for en formålstjenlig udvikling af din virksomhed, således at den bliver bedre stillet på det finansielle og økonomisk administrative plan i forhold til virksomhedens mål og visioner. Med EMV Virksomhedsrådgivning ApS som rådgiver inden for forretnings udvikling og finanser får du en på én og samme tid dybt professionel og særdeles personlig behandling, som bygger på mange års erfarings grundlag og en høj grad af faglig ekspertise.

Du kan læse meget mere om EMV Virksomhedsrådgivning ApS og firmaets ydelser og services på https://virksomhedsraadgivning.com/