Bådværksted sønderjylland

Få repareret og vedligeholdt din båd på dit lokale bådværksted i Sønderjylland

Få repareret og vedligeholdt din båd på dit lokale bådværksted i Sønderjylland

editorial

Som bådejer har du sikkert allerede oplevet de mange glæder ved at besidde en rummelig og hyggelig båd. Om sommeren kan båden bruges som kolonihavehus eller sommerhus for hele familien – og endda et mobilt et af slagsen!

I kan sejle fra havn til havn og opleve Danmark på en helt anden måde end hvis du valgte at rejse i bil med campingvogn eller telt. Ungerne elsker eventyret i de danske farvande, og nyder godt af den friske, salte havluft og de lange, lyse sommerdage. Men der er også arbejde forbundet med det at have båd, i form af en del vedligeholdelse og lejlighedsvise reparationer.

Få båden fikset op på dit lokale bådværksted i Sønderjylland

Afhængig af din båds type skal der en del arbejde til for at holde båden sejlklar og lækker. Ud over det, at bådens bund helst skal renses og males hver vinter, er der ofte mekanisk arbejde, som skal udføres. Hvis din båds motor for eksempel skal udskiftes, eller dækket renoveres, er det godt at have professionelle fagfolk til hjælp. Så er du sikker på at arbejdet bliver gjort ordentligt, og at din båd er i tip top stand, når du om foråret søsætter den og drager ud på nye togter.

Hos MJ Værft Augustenborg, som er beliggende på smukke og naturskønne Als, finder du – foruden nogle af Danmarks lækreste og mest vel udrustede bådpladser – sikre og trygge vinteropbevarings faciliteter, en velassorteret butik, og ikke mindst et bådværksted befolket af dygtige og kompetente medarbejdere. På det til MJ Værft Augustenborg hørende værksted kan du få udført de påkrævede reparationer og den nødvendige vedligeholdelse af din båd. Du kan for eksempel få repareret eller udskiftet bådens motor af professionelle fagfolk, lige som MJ Værft Augustenborg også tilbyder renovering eller udskiftning af hele bådens teak træs dæk.

Du kan læse mere om det førende bådværksted i Sønderjylland på mj-vaerft.dk