ridecenter

Få ridelysten styret på dit lokale ridecenter i Nordsjælland

Få ridelysten styret på dit lokale ridecenter i Nordsjælland

editorial

Drømmer du om at genoptage ridning som hobby – eller har dit barn fået øjnene op for lyksaligheden i at tilbringe tid med søde heste og ponyer? Så kan du med fordel opsøge dit lokale ridecenter. Det er nemlig langt fra nødvendigt selv at anskaffe sig en hest, når ridelysten melder sig. Egen hest eller pony repræsenterer ikke blot en betragtelig engangs udgift – der er også mange økonomiske og tidsmæssige omkostninger forbundet ved at eje så stort et dyr.

På et ridecenter kan du modtage rideundervisning på centerets egne heste eller ponyer, og samtidig deltage i morsomme og spændende aktiviteter så som ridestævner, ridelejre og andre sociale begivenheder. Mange mennesker, som til at begynde med udelukkende modtager rideundervisning på en rideskole tilknyttet et ridecenter, opdager efterhånden, at det er muligt at involvere sig langt mere i livet på centeret. Og således har du på et ridecenter mulighed for at skabe venner for livet, samtidig med at du eller dit barn har en skøn og opbyggelig hobby.

Slettebjerggård Ridecenter – dit lokale ridecenter i Hundested

Er du bosat i det naturskønne Hundested, kan du med fordel tjekke Slettebjerggård Ridecenter. Her finder du – foruden et skønsomt udvalg af rideskole heste og ponyer i alle størrelser – lækre faciliteter i form af en stor, rummelig ridehal og flere udendørs ridebaner. Heste og ponyer kommer på stor græsfold om sommeren – og ridecenteret huser desuden en rideskole, som tilbyder undervisning på alle niveauer, samt en frivillig forening, som forestår diverse arrangementer (for eksempel stævner, ridelejre og fester).

Slettebjerggård Ridecenter er beliggende i tæt afstand til strand og skov med egne ridestier, hvilket muliggør hyggelige rideture i det fri. Øvede ryttere og ryttere med egen hest kan modtage eneundervisning samt specialiseret undervisning i dressur eller spring. Og for de mindste er der begynderhold, som foregår i trygge rammer i ridehuset.

Læs mere om Slettebjerggård Ridecenter på http://www.slettebjerggaardridecenter.dk/